Aangeboden : Na de zomer nog graag een weekendje weg Welkom op Vakantiepark HENGHELHOEF in ons Vakantiehuisje Vraagprijs 40 per nacht
Klik op de foto om hem te vergroten
Klik op de foto om hem te vergroten
Klik op de foto om hem te vergroten


Gegevens van de aanbieder
Aangeboden door : Margot op 2013-09-01
Woonachtig in : Houthalen - Limburg - België
Telefoonnummer : +32 0 478425741
Email aanbieder klik hier
Bezoek website  Niet vermeld
Aantal keer bekeken 662
Bekijk mijn advertenties klik hier

Beschrijving van het product
Had je na de zomer nog eens graag lekker genoten van een weekendje weg of een weekje, of een midweek vakantie. Of dacht je reeds aan de KERSTMARKTEN IN AKEN, DUSSELDORF, VALKENBURG, geen nood. Wij verhuren onze vakantiewoning particulier dus geen bijkomende kosten. Onze vakantiewoning is gelegen op een groot domein nabij de Nederlandse en Duitse grens. Je kan er fietsen, zwemmen (subtropisch zwemparadijs, binnenspeeltuin,zandstrand, speeltuigen) wandelen, fietsen, uitstappen maken. Onze woning is centraal gelegen op het domein. Ze is volledig nieuw ingericht en heeft alles wat je nodig hebt. Onze service alles in de prijs inbegrepen: -verwarming electriciteit, gas, water -Opgemaakte bedden bij aankomst. -vier nieuwe fietsen gratis te gebruiken. -fietsroutekaart -BBQ -welkomstgeschenk bij aankomst.
Boek nu reeds voordelig of vraag gerust meer info over de najaars en winterarrangement bel gerust op het nummer 0478/425741
PS. Huisdieren kunnen we jammergenoeg niet toelaten

SMS "HANDELSAANBOD " naar 3460 (€ 0,50) om uw aanbieding in de top 10 te krijgen !

Handelsaanbod
Het hoogste bod
BOD NAAM DATUM
 
Vraagprijs te hoog? Plaats hier uw bod.
Uw e-mail adres:  
Uw bod: €
 

Stuur deze advertentie door naar een vriend.
Advertentie hoort hier niet thuis? geef het door aan de beheerder
Wilt u een advertentie plaatsen? Klik hier!
Handelsaanbod telt 18983 advertenties

Enkele veiligheids tips!

Reageer als verkoper niet op vragen om u producten op voorhand op te sturen!
Dit kan link zijn. Laat de koper het bij u komen ophalen. Indien de afstand te ver is spreek dan af om elkaar tegemoet te rijden indien men beide hiervoor bereid is! Versturen onder rembours is ook een optie!

Betaal als koper van een artikel nooit op voorhand.
Wilt u toch op voorhand betalen, vraag dan altijd de privégegevens van de verkoper (telnr en adres) zodat u dit kunt natrekken. Maak altijd een afspraak met de verkoper om naar het artikel te gaan kijken en rechtsteeks te kopen ter plaatse, zo weet u dat het artikel in de staat is zoals beschreven en koopt u geen kat in een zak! Op voorhand geld overmaken is altijd op eigen risico! De site handelsaanbod kan nooit aansprakelijk gesteld worden indien er toch iets mis zou lopen!

Deze site gebuiken is altijd op eigen risico!