Aangeboden : Bent u op zoek naar financiering om uw bedrijf te stimuleren Vraagprijs 10 Euro
Klik op de foto om hem te vergroten

Gegevens van de aanbieder
Aangeboden door : Kraaij op 2013-10-20
Woonachtig in : ZWALUWSTRAAT 140 DE LUTTE 7587BL - Noord-Holland - Nederland
Telefoonnummer : 0601020300
Email aanbieder klik hier
Bezoek website  Niet vermeld
Aantal keer bekeken 488
Bekijk mijn advertenties klik hier

Beschrijving van het product
Goedenavond meneer en mevrouw
Deze boodschap is bedoeld voor personen , de armen , of mensen die behoefte hebben aan een bepaalde lening om hun leven weer op te bouwen . Je zoekt lening of verhogen uw bedrijf of voor een project of je koopt een appartement , maar je zwarte lijst bent of uw dossier werd in de bank afgewezen . Ik ben een individu j ' voorziet in leningen , variërend van € 1000 tot € 500 miljoen iemand in staat om de voorwaarden te voldoen . Ik ben niet een bank en ik heb niet veel van de documenten om u te vertrouwen nodig , maar je moet een persoon Gewoon , Eerlijk , Betrouwbaar en Sage zijn. Ik leningen verstrekken aan mensen die in heel Europa en wereldwijd ( Frankrijk , België , Zwitserland , Roemenië , Italië , Spanje , Canada , Portugal , India ... ) . Mijn rente is 3 % per jaar . Als je geld nodig om andere redenen , aarzel dan niet om mij te contacteren voor meer informatie . Ik ben beschikbaar om mijn klanten te ontmoeten maximaal 5 dagen na ontvangst van uw formulier demande.Si u geďnteresseerd bent ben , neem dan contact met mij op voor meer informatie . Hier is mijn e-mail : vankraaijbertie@hotmail.nl

Handelsaanbod
Het hoogste bod
BOD NAAM DATUM
 
Vraagprijs te hoog? Plaats hier uw bod.
Uw e-mail adres:  
Uw bod: €
 

Stuur deze advertentie door naar een vriend.
Advertentie hoort hier niet thuis? geef het door aan de beheerder
Wilt u een advertentie plaatsen? Klik hier!
Handelsaanbod telt 5203 advertenties

Enkele veiligheids tips!

Reageer als verkoper niet op vragen om u producten op voorhand op te sturen!
Dit kan link zijn. Laat de koper het bij u komen ophalen. Indien de afstand te ver is spreek dan af om elkaar tegemoet te rijden indien men beide hiervoor bereid is! Versturen onder rembours is ook een optie!

Betaal als koper van een artikel nooit op voorhand.
Wilt u toch op voorhand betalen, vraag dan altijd de privégegevens van de verkoper (telnr en adres) zodat u dit kunt natrekken. Maak altijd een afspraak met de verkoper om naar het artikel te gaan kijken en rechtsteeks te kopen ter plaatse, zo weet u dat het artikel in de staat is zoals beschreven en koopt u geen kat in een zak! Op voorhand geld overmaken is altijd op eigen risico! De site handelsaanbod kan nooit aansprakelijk gesteld worden indien er toch iets mis zou lopen!

Deze site gebuiken is altijd op eigen risico!