Aangeboden : Meer led licht = meer verdienen Vraagprijs 15,87
Klik op de foto om hem te vergroten
Klik op de foto om hem te vergroten
Klik op de foto om hem te vergroten


Gegevens van de aanbieder
Aangeboden door : IMS op 2014-01-23
Woonachtig in : Maaseik - Limburg - BelgiŽ
Telefoonnummer : 0488-949171
Email aanbieder klik hier
Bezoek website  Om uw website hier te tonen
SMS "HANDELSAANBOD 11730 WEBSITE" naar 3460 (€ 0,50) !
Aantal keer bekeken 499
Bekijk mijn advertenties klik hier

Beschrijving van het product
LED highbay verlichting

Grote ruimtes vragen om led highbay

IndustriŽle ruimtes vereisen een goede verlichting, die lang mee gaat en waarvoor weinig onderhoud nodig is. U wilt immers niet constant lampen moeten vervangen. Zeker niet als deze op een moeilijk bereikbare plaats aan het metershoge plafond midden in uw bedrijfsruimte hangt. Led highbay lampen zijn in dat geval de beste oplossing. IMS heeft als officiŽle distributeur van Cree altijd de beste led highbay verlichting voor u beschikbaar.

Led highbay efficiŽnt bij lage temperaturen

Led highbay verlichting zorgt voor een helder wit licht, dat efficiŽnt wordt verspreid. Omdat deze verlichting goed tegen kou en vocht bestand is, wordt het vaak gebruikt in als plafondlampen voor bijvoorbeeld gekoelde bedrijfshallen. De Cree led highbay verlichting die IMS aanbiedt, bewijst steeds weer zijn nut als ideale lichtbron voor grote ruimtes bij lage temperaturen. Door de beperkte warmte die de ledverlichting afgeeft, is het de efficiŽntste lichtsoort bij temperaturen onder nul.

Tot vijfenzestig procent lagere energiekosten met led highbay

De lange branduren van de led highbay verlichting van Cree en het weinige onderhoud dat is vereist, zijn maar een paar van de voordelen die u ermee heeft. De lampen zijn door hun geringe energieverbruik namelijk ook bijzonder zuinig. Een besparing van tussen zestig en vijfenzestig procent is geen uitzondering, wanneer u voor het verlichten van uw opslag- of koelruimte overstapt van reguliere lampen naar led highbay verlichting.


Met een levensduur van meer als 100.000 uur, tientallen procenten minder energieverbruik en minimale onderhoudskosten is Cree led highbay verlichting gegarandeerd de meest efficiŽnte en economische oplossing onder de verlichtingsmogelijkheden voor bedrijfsruimtes. Dankzij de optioneel ingebouwde sensor wordt het voordeel nog groter, omdat de lampen automatisch gedimd worden naar dertig procent als deze enige tijd geen beweging constateert. Voor maximale besparingen op energiekosten, minimale milieubelasting, het beste rendement en het natuurlijkste licht, kiest u voor Cree led highbay verlichting van IMS .

Voorbeeld:
Normaal 100 Watt in Led 10 Watt Ä 15.87
Normaal 3000 watt in LED 300 Watt Ä 580,64
Normaal 5000 watt in LED 500 Watt Ä 1120,35
Ervaar zelf de voordelen van onze LED highbay en neem contact op met IMS.
In de maand Januari een gratis lichtplanadvies:
Tel: 06-29307208 (NL)
Tel: 0488-949171(B)

SMS "HANDELSAANBOD 11730" naar 3460 (Ä 0,50) om uw aanbieding in de top 10 te krijgen !

Handelsaanbod
Het hoogste bod
BOD NAAM DATUM
 
Vraagprijs te hoog? Plaats hier uw bod.
Uw e-mail adres:  
Uw bod: €
 

Stuur deze advertentie door naar een vriend.
Advertentie hoort hier niet thuis? geef het door aan de beheerder
Wilt u een advertentie plaatsen? Klik hier!
Handelsaanbod telt 5139 advertenties

Enkele veiligheids tips!

Reageer als verkoper niet op vragen om u producten op voorhand op te sturen!
Dit kan link zijn. Laat de koper het bij u komen ophalen. Indien de afstand te ver is spreek dan af om elkaar tegemoet te rijden indien men beide hiervoor bereid is! Versturen onder rembours is ook een optie!

Betaal als koper van een artikel nooit op voorhand.
Wilt u toch op voorhand betalen, vraag dan altijd de privťgegevens van de verkoper (telnr en adres) zodat u dit kunt natrekken. Maak altijd een afspraak met de verkoper om naar het artikel te gaan kijken en rechtsteeks te kopen ter plaatse, zo weet u dat het artikel in de staat is zoals beschreven en koopt u geen kat in een zak! Op voorhand geld overmaken is altijd op eigen risico! De site handelsaanbod kan nooit aansprakelijk gesteld worden indien er toch iets mis zou lopen!

Deze site gebuiken is altijd op eigen risico!