Aangeboden : Exclusieve iPhone hoesjes bumpers en accessoires! Vraagprijs N.v.t.
Klik op de foto om hem te vergroten
Klik op de foto om hem te vergroten
Klik op de foto om hem te vergroten

Gegevens van de aanbieder
Aangeboden door : pimpjephone op 2014-05-28
Woonachtig in : Amsterdam - Noord-Holland - Nederland
Telefoonnummer : 0031 651136093
Email aanbieder klik hier
Bezoek website  klik hier
Aantal keer bekeken 381
Bekijk mijn advertenties klik hier

Beschrijving van het product
De specialist in iPhone hoesjes, iPhone bumpers, iPhone covers en iPhone cases. www.pimpjephone.nl! biedt een uitgebreid assortiment in iPhone 3G hoesjes, iPhone 3GS hoesjes, iPhone 4 hoesjes, iPhone 4S hoesjes, iPhone 5 hoesjes, iPhone 5S hoesjes en iPhone 5C hoesjes en iPhone accessoires aan.
Dagelijks een uitbreiding van ons assortiment met de nieuwste iPhone hoesjes, maar ook iPhone 3G hoesjes, iPhone 3GS hoesjes, iPhone 4 hoesjes, iPhone 4S hoesjes, iPhone 5 hoesjes, iPhone 5S hoesjes en iPhone 5C hoesjes accessoires en iPhone onderdelen.
Om jou altijd de laatste trends op het gebied van iPhone hoesjes en iPhone accessoires te bieden. Kwaliteit, service, snelheid en bij de tijd dat zijn de kenmerken van www.pimpjephone.nl. Wij zijn de specialist in iPhone hoesjes, bumpers, cases en accessoires, bij ons heb je de keuze in de leukste iPhone hoesjes, bumpers, cases en accessoires.
Bekijk de website van PimpJePhone voor meer informatie: www.pimpjephone.nl, hier kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Handelsaanbod
Het hoogste bod
BOD NAAM DATUM
 
Vraagprijs te hoog? Plaats hier uw bod.
Uw e-mail adres:  
Uw bod: €
 

Stuur deze advertentie door naar een vriend.
Advertentie hoort hier niet thuis? geef het door aan de beheerder
Wilt u een advertentie plaatsen? Klik hier!
Handelsaanbod telt 5139 advertenties

Enkele veiligheids tips!

Reageer als verkoper niet op vragen om u producten op voorhand op te sturen!
Dit kan link zijn. Laat de koper het bij u komen ophalen. Indien de afstand te ver is spreek dan af om elkaar tegemoet te rijden indien men beide hiervoor bereid is! Versturen onder rembours is ook een optie!

Betaal als koper van een artikel nooit op voorhand.
Wilt u toch op voorhand betalen, vraag dan altijd de privégegevens van de verkoper (telnr en adres) zodat u dit kunt natrekken. Maak altijd een afspraak met de verkoper om naar het artikel te gaan kijken en rechtsteeks te kopen ter plaatse, zo weet u dat het artikel in de staat is zoals beschreven en koopt u geen kat in een zak! Op voorhand geld overmaken is altijd op eigen risico! De site handelsaanbod kan nooit aansprakelijk gesteld worden indien er toch iets mis zou lopen!

Deze site gebuiken is altijd op eigen risico!