Aangeboden : KING Biertafelset voor 8 personen Vraagprijs 199.95 Euro
Klik op de foto om hem te vergroten


Gegevens van de aanbieder
Aangeboden door : Peter Butseraen op 2015-01-29
Woonachtig in : Lebbeke - Oost-Vlaanderen - België
Telefoonnummer : 0489420931
Email aanbieder klik hier
Bezoek website  klik hier
Aantal keer bekeken 570
Bekijk mijn advertenties klik hier

Beschrijving van het product
Deze KING biertafelset (220 x 70 cm) vormt de perfecte partner voor elk tuinfeest, festival of groot evenement. Het dubbel gelakte hout is witgeel tot lichtbruin en kan gemakkelijk afgewassen worden na een gezellig avondje tafelen.
Er kunnen tot acht mensen plaatsnemen aan onze set en de afgeronde hoeken zorgen ervoor dat uw feest in alle veiligheid verloopt. Zowel de tafel als de twee banken zijn opklapbaar en daardoor makkelijk op te bergen en te verplaatsen.

Het onderstel van dit Wood4meproduct heeft een donkergroene kleur en is gemaakt uit sterk hoekstaal (30 x 30 x 3 mm). Dit biedt de tafel extra stabiliteit. De zware bevestigingsklip hebben wij voorzien van een veer, waardoor het onderstel niet kan inklappen zonder dat de ontgrendelingshendel ingedrukt wordt. Met deze ultraveilige set bent u dus verzekerd van een zorgeloos evenement.

De KING biertafelsets zijn uitermate geschikt voor allerhande evenementen en dit zowel binnen als buiten. Onze biertafels vragen weinig onderhoud en u zal er gegarandeerd fijne momenten aan beleven.

SMS "HANDELSAANBOD " naar 3460 (€ 0,50) om uw aanbieding in de top 10 te krijgen !

Handelsaanbod
Het hoogste bod
BOD NAAM DATUM
 
Vraagprijs te hoog? Plaats hier uw bod.
Uw e-mail adres:  
Uw bod: €
 

Stuur deze advertentie door naar een vriend.
Advertentie hoort hier niet thuis? geef het door aan de beheerder
Wilt u een advertentie plaatsen? Klik hier!
Handelsaanbod telt 9654 advertenties

Enkele veiligheids tips!

Reageer als verkoper niet op vragen om u producten op voorhand op te sturen!
Dit kan link zijn. Laat de koper het bij u komen ophalen. Indien de afstand te ver is spreek dan af om elkaar tegemoet te rijden indien men beide hiervoor bereid is! Versturen onder rembours is ook een optie!

Betaal als koper van een artikel nooit op voorhand.
Wilt u toch op voorhand betalen, vraag dan altijd de privégegevens van de verkoper (telnr en adres) zodat u dit kunt natrekken. Maak altijd een afspraak met de verkoper om naar het artikel te gaan kijken en rechtsteeks te kopen ter plaatse, zo weet u dat het artikel in de staat is zoals beschreven en koopt u geen kat in een zak! Op voorhand geld overmaken is altijd op eigen risico! De site handelsaanbod kan nooit aansprakelijk gesteld worden indien er toch iets mis zou lopen!

Deze site gebuiken is altijd op eigen risico!