Aangeboden : Costa Blanca:Vakantie vieren in een luxe vakantiehuis in San Miguel de Salinas Vraagprijs 56 Euro
Klik op de foto om hem te vergroten
Klik op de foto om hem te vergroten
Klik op de foto om hem te vergroten

Gegevens van de aanbieder
Aangeboden door : Ka-Ré Costa Blanca vakantiew op 2015-04-30
Woonachtig in : Rojales, Alicante, Spanje - Brabant - Nederland
Telefoonnummer : 0034-678303393
Email aanbieder klik hier
Bezoek website  klik hier
Aantal keer bekeken 492
Bekijk mijn advertenties klik hier

Beschrijving van het product

ER IS NOG PLAATS DEZE ZOMER!!
Aan de zuidelijke Costa Blanca, net buiten het Spaanse dorpje San Miguel de Salinas, in de urbanisatie Cerro del Sol 25, ligt dit moderne, luxe en gezellige, geschakeld 4 persoons vakantiehuis van 86m2. Alle 27 huizen van het complex zijn gegroepeerd om de prachtige zwembaden met bijbehorende tropische tuin. De zeer luxe woning heeft met marmeren vloer, Siemens apparatuur in de keuken, geïntegreerd airco/verwarmingssysteem en elektrische rolluiken.
Hier zult u heerlijk uw zomervakantie door kunnen brengen. Het huis kan ook verhuurd worden voor langere periodes (overwinteren of jaarcontract).
De gasten mogen gebruik maken van de 2 prachtige gemeenschappelijke zwembaden, waarvan 1 kinderbad, die in een tropische tuin liggen met zonneweiden.
De 2 ruime slaapkamers, met inbouwkasten, zijn op de boven verdieping. De master bedroom heeft een eigen badkamer met ligbad en suite en een eigen terras met toegang tot het grote, zonnige dakterras met super uitzicht op de Middellandse Zee, zoutmeren en de zwembaden. De gasten van andere slaapkamer maken gebruik van een badkamer met een ruime inloop douche.
De auto kan overdekt geparkeerd worden op eigen afgesloten parkeerplaats. In deze parkeergarage is ook een deur die toegang geeft tot de woni
Door de zeer gunstige (zon) ligging is dit huis zeer geschikt om te overwinteren. Dit kan gedurende de maanden november t/m maart voor 450€ per maand excl. verbruik van water en elektra.
Het dorp San Miguel de Salinas ligt ongeveer 5 minuten rijden van het huis. Hier zijn alle voorzieningen, veel restaurantjes en terrasjes. Het de stad en het strand van Torrevieja ligt op een klein kwartiertje rijden. 2 prachtige golfbanen kunt u binnen 5 minuten bereiken. Kortom een ideaal gelegen vakantiehuis. Op zaterdag is er een grote rommelmarkt bij het “kasteel” van het dorp, richting Rebate.
De gasten mogen gratis gebruikmaken van de aanwezige Wi-Fi.
De prijs per nacht zijn 56 of 76€, afhankelijk van het seizoen.
Huisdieren alleen in overleg.
Kijk op onze website bij Cerro del Sol 25/3 voor uitgebreide informatie, veel foto’s en de actuele beschikbaarheid. U kunt online boeken.
http://www.vakantiewoningencostablanca.nl/cerro-del-sol-25-3/

Handelsaanbod
Het hoogste bod
BOD NAAM DATUM
 
Vraagprijs te hoog? Plaats hier uw bod.
Uw e-mail adres:  
Uw bod: €
 

Stuur deze advertentie door naar een vriend.
Advertentie hoort hier niet thuis? geef het door aan de beheerder
Wilt u een advertentie plaatsen? Klik hier!
Handelsaanbod telt 23903 advertenties

Enkele veiligheids tips!

Reageer als verkoper niet op vragen om u producten op voorhand op te sturen!
Dit kan link zijn. Laat de koper het bij u komen ophalen. Indien de afstand te ver is spreek dan af om elkaar tegemoet te rijden indien men beide hiervoor bereid is! Versturen onder rembours is ook een optie!

Betaal als koper van een artikel nooit op voorhand.
Wilt u toch op voorhand betalen, vraag dan altijd de privgegevens van de verkoper (telnr en adres) zodat u dit kunt natrekken. Maak altijd een afspraak met de verkoper om naar het artikel te gaan kijken en rechtsteeks te kopen ter plaatse, zo weet u dat het artikel in de staat is zoals beschreven en koopt u geen kat in een zak! Op voorhand geld overmaken is altijd op eigen risico! De site handelsaanbod kan nooit aansprakelijk gesteld worden indien er toch iets mis zou lopen!

Deze site gebuiken is altijd op eigen risico!