Aangeboden : aanbieden Vraagprijs 249 Euro
Klik op de foto om hem te vergroten

Gegevens van de aanbieder
Aangeboden door : pascalchem op 2015-07-20
Woonachtig in : Antwerpen - Antwerpen - Belgi�
Telefoonnummer :
Email aanbieder klik hier
Bezoek website  Niet vermeld
Aantal keer bekeken 344
Bekijk mijn advertenties klik hier

Beschrijving van het product
Wij vervaardigen kaliumcyanide dat is een kleurloze kristallijne verbinding, gebruikt in sieraden voor de chemische vergulden en polijsten, goudwinning of het kijken, galvaniseren en te gebruiken voor vele andere dingen. Onze kaliumcyanide wordt aangeboden in poeder of tablet.
Verpakking Details: discreet en vacuüm verzegelde het een trommel, zilver of aluminium folie grip zakken die perfect geschikt is voor op reis en moet blijven in goede omstandigheden voor een lange tijd. Wij bieden ook snel bestellen en 100% geheimzinnige levering voor onze kaliumcyanide. Contact met als belanghebbende door middel van (chem.cynide@gmail.com)Handelsaanbod
Het hoogste bod
BOD NAAM DATUM
 
Vraagprijs te hoog? Plaats hier uw bod.
Uw e-mail adres:  
Uw bod: €
 

Stuur deze advertentie door naar een vriend.
Advertentie hoort hier niet thuis? geef het door aan de beheerder
Wilt u een advertentie plaatsen? Klik hier!
Handelsaanbod telt 8557 advertenties

Enkele veiligheids tips!

Reageer als verkoper niet op vragen om u producten op voorhand op te sturen!
Dit kan link zijn. Laat de koper het bij u komen ophalen. Indien de afstand te ver is spreek dan af om elkaar tegemoet te rijden indien men beide hiervoor bereid is! Versturen onder rembours is ook een optie!

Betaal als koper van een artikel nooit op voorhand.
Wilt u toch op voorhand betalen, vraag dan altijd de privgegevens van de verkoper (telnr en adres) zodat u dit kunt natrekken. Maak altijd een afspraak met de verkoper om naar het artikel te gaan kijken en rechtsteeks te kopen ter plaatse, zo weet u dat het artikel in de staat is zoals beschreven en koopt u geen kat in een zak! Op voorhand geld overmaken is altijd op eigen risico! De site handelsaanbod kan nooit aansprakelijk gesteld worden indien er toch iets mis zou lopen!

Deze site gebuiken is altijd op eigen risico!