Aangeboden : appartement Vraagprijs -1 Euro
Klik op de foto om hem te vergroten
Klik op de foto om hem te vergroten
Klik op de foto om hem te vergroten

Gegevens van de aanbieder
Aangeboden door : alm app zellamseekaprun op 2015-09-14
Woonachtig in : kaprun - Zuid-Holland - Nederland
Telefoonnummer : 00436508208192
Email aanbieder klik hier
Bezoek website  klik hier
Aantal keer bekeken 448
Bekijk mijn advertenties klik hier

Beschrijving van het product
Welkom in Zell am See Kaprun !
Alm 1 & Alm 2 – Schüttdorf

Appartement Zell am See met ALM 1 & ALM 2 (twee verbindbare Alm Appartementen) voor tesamen 15 personen is gelegen in de Provincie Salzburg van Oostenrijk, tussen Kaprun en ZellamSee in het stadsdeel Schüttdorf. Beide vakantiewoningen/appartementen bevinden zich op de bovenste 4. verdieping van Appartementenhuis Sigl, op slechts 400 meter van de Areitbahn. Een bushalte bevindt zich direct tegenover het huis.

Appartement Kaprun - Haus Rudolf

Appartement Kaprun Haus Rudolf voor 2 tot 6 personen bevindt zich in een Topgebied van Kaprun (Salzburgerland), tussen het kasteeltje \"Burg Kaprun\" en de familieskiberg Maiskogelalm. In slechts 5 minuten wandelt u naar het centrum van Kaprun. Een skibushalte (8-5) bevindt zich op slechts 50m. 15 automin. naar gletsjer Kitzteinhorn en stuwmeren.

Zell am See Kaprun

De Winter in Zell am See Kaprun biedt u de perfekte omgeving om te snowboarden, skien, langlaufen, schaatsen, sneeuwschoenwandelen, rodelen en daarna te après skien in de vele gezellige bars en goede restaurants. In de zomer kunt u hier heerlijk wandelen, mountainbiken, downhillen, golfen, surfen, kajakken en klimmen. Gletsjer Kitzsteinhorn (sneeuwzeker het gehele jaar door), de Mooserboden Stuwmeren, Schmittenhöhe in Zell am See en 3 buitenbaden rond het prachtige Zellermeer zijn allen binnen 10 minuten te bereiken. Een bezoek aan de prachtige thermen Tauern Spa of een ritje in de Maisiflitzer Rodelbaan in Kaprun zijn zeker de moeite waard en het gehele jaar geopend.

Handelsaanbod
Het hoogste bod
BOD NAAM DATUM
 
Vraagprijs te hoog? Plaats hier uw bod.
Uw e-mail adres:  
Uw bod: €
 

Stuur deze advertentie door naar een vriend.
Advertentie hoort hier niet thuis? geef het door aan de beheerder
Wilt u een advertentie plaatsen? Klik hier!
Handelsaanbod telt 18983 advertenties

Enkele veiligheids tips!

Reageer als verkoper niet op vragen om u producten op voorhand op te sturen!
Dit kan link zijn. Laat de koper het bij u komen ophalen. Indien de afstand te ver is spreek dan af om elkaar tegemoet te rijden indien men beide hiervoor bereid is! Versturen onder rembours is ook een optie!

Betaal als koper van een artikel nooit op voorhand.
Wilt u toch op voorhand betalen, vraag dan altijd de privgegevens van de verkoper (telnr en adres) zodat u dit kunt natrekken. Maak altijd een afspraak met de verkoper om naar het artikel te gaan kijken en rechtsteeks te kopen ter plaatse, zo weet u dat het artikel in de staat is zoals beschreven en koopt u geen kat in een zak! Op voorhand geld overmaken is altijd op eigen risico! De site handelsaanbod kan nooit aansprakelijk gesteld worden indien er toch iets mis zou lopen!

Deze site gebuiken is altijd op eigen risico!