Aangeboden : Victoria Vittoria pelletkachel Vraagprijs 1083 Euro

Gegevens van de aanbieder
Aangeboden door : Hout- en Pelletkachels Versluys op 2019-01-06
Woonachtig in : Wissenkerke - Zeeland - Nederland
Telefoonnummer : 0651259979
Email aanbieder klik hier
Bezoek website  klik hier
Aantal keer bekeken 142
Bekijk mijn advertenties klik hier

Beschrijving van het product
De Vittoria 8 pelletkachel van Victoria is een \"droge\" pelletkachel en levert een nominaal vermogen van 6.1 kW. De bediening van de kachel is Nederlandstalig.

Met een energielabel A+ en een hoog rendement van 87.76 % is deze kachel een efficiënte warmtebron die geschikt is voor het verwarmen van kleine tot middelgrote ruimtes zoals stacaravan, werkplaats, bungalow, garage, veranda, huiskamer, … De kachel geeft 6.1 kW vermogen aan de ruimte.

De Vittoria pelletkachel is van Duits ontwerp en komt geheel nieuw met een fabrieksgarantie van 24 maanden. Tevens zijn er Nederlandstalige instructies voorzien. Wij zijn de officiële verdeler en hebben alle onderdelen zelf in stock.

Handelsaanbod
Het hoogste bod
BOD NAAM DATUM
 
Vraagprijs te hoog? Plaats hier uw bod.
Uw e-mail adres:  
Uw bod: €
 

Stuur deze advertentie door naar een vriend.
Advertentie hoort hier niet thuis? geef het door aan de beheerder
Wilt u een advertentie plaatsen? Klik hier!
Handelsaanbod telt 9654 advertenties

Enkele veiligheids tips!

Reageer als verkoper niet op vragen om u producten op voorhand op te sturen!
Dit kan link zijn. Laat de koper het bij u komen ophalen. Indien de afstand te ver is spreek dan af om elkaar tegemoet te rijden indien men beide hiervoor bereid is! Versturen onder rembours is ook een optie!

Betaal als koper van een artikel nooit op voorhand.
Wilt u toch op voorhand betalen, vraag dan altijd de privgegevens van de verkoper (telnr en adres) zodat u dit kunt natrekken. Maak altijd een afspraak met de verkoper om naar het artikel te gaan kijken en rechtsteeks te kopen ter plaatse, zo weet u dat het artikel in de staat is zoals beschreven en koopt u geen kat in een zak! Op voorhand geld overmaken is altijd op eigen risico! De site handelsaanbod kan nooit aansprakelijk gesteld worden indien er toch iets mis zou lopen!

Deze site gebuiken is altijd op eigen risico!