Gezocht : NY Vraagprijs 400 Euro


Gegevens van de aanbieder
Aangeboden door : clara ferguson op 2009-07-15
Woonachtig in : NY - Luxemburg - BelgiŽ
Telefoonnummer :
Email aanbieder klik hier
Bezoek website  Om uw website hier te tonen
SMS "HANDELSAANBOD 8493 WEBSITE" naar 3460 (€ 0,50) !
Aantal keer bekeken 1015
Bekijk mijn advertenties klik hier

Beschrijving van het product
Beschrijving aan te schaffen,

E-mail: celtlinks08@gmail.com & omvatten;

1.) Verzendadres
2.) Aantal eenheden Aankoop.

OPMERKING: Same Day Shipping beschikbaar.

Er is een 30day terugkeerbeleid en een 100% geld terug garantie.

De invoering van de nieuwe iPhone 3GS! iPhone 3GS van hetzelfde formaat als de vorige iPhone 3G is een goede zaak als je de planning van een upgrade, iPhone 3GS heeft 3 megapixel camera met autofocus en video-opname tot 30 fps. Het bevat iPhone OS 3.O waardoor 100s van nieuwe functies in de iPhone 3G. Verbeterde ondersteuning voor het werken met zware grafische applicatie. S in iPhone 3G-S betekent snelheid. Dus de telefoon is tot 2 keer sneller dan de bestaande modellen in het laden van webpagina's. VoieOver functie in iPhone 3GS helpt slechtziende gebruikers te lezen uit iPhone-scherm met touch. Nike + ondersteuning maakt iPhone 3G is een geweldig instrument voor training. iPhone 3G-S is milieuvriendelijker. Verbeterde batterijduur iPhone 3G-S heeft verbeterde ondersteuning voor nieuwe webtechnologieŽn en streaming media. Nieuwe iPhone is verkrijgbaar in zwart en witte kleuren.

Dit apparaat is ontsloten voor alle GSM-netwerken wereldwijd. Plaats uw SIM-kaart en beginnen met het gebruik van dit recht afstand. Geen activering required.This Phone is BRAND NEW RETAIL BOX! Inbegrepen is de iPhone 3GS, Stereo Headset met microfoon, Dock Connector-naar-USB-kabel, USB Power Adapter, Documentatie, Schoonmaak / poetsdoek, SIM-eject tool.


SMS "HANDELSAANBOD 8493" naar 3460 (Ä 0,50) om uw aanbieding in de top 10 te krijgen !

Stuur deze advertentie door naar een vriend.
Advertentie hoort hier niet thuis? geef het door aan de beheerder
Wilt u een advertentie plaatsen? Klik hier!
Handelsaanbod telt 5139 advertenties

Enkele veiligheids tips!

Reageer als verkoper niet op vragen om u producten op voorhand op te sturen!
Dit kan link zijn. Laat de koper het bij u komen ophalen. Indien de afstand te ver is spreek dan af om elkaar tegemoet te rijden indien men beide hiervoor bereid is! Versturen onder rembours is ook een optie!

Betaal als koper van een artikel nooit op voorhand.
Wilt u toch op voorhand betalen, vraag dan altijd de privťgegevens van de verkoper (telnr en adres) zodat u dit kunt natrekken. Maak altijd een afspraak met de verkoper om naar het artikel te gaan kijken en rechtsteeks te kopen ter plaatse, zo weet u dat het artikel in de staat is zoals beschreven en koopt u geen kat in een zak! Op voorhand geld overmaken is altijd op eigen risico! De site handelsaanbod kan nooit aansprakelijk gesteld worden indien er toch iets mis zou lopen!

Deze site gebuiken is altijd op eigen risico!