Aangeboden : Blauwsteen tegels 20 x 20 getrommeld Vraagprijs 14 Euro
Klik op de foto om hem te vergroten


Gegevens van de aanbieder
Aangeboden door : De Witte op 2009-09-17
Woonachtig in : Gent - Oost-Vlaanderen - België
Telefoonnummer : 09 251 78 01
Email aanbieder klik hier
Bezoek website  Om uw website hier te tonen
SMS "HANDELSAANBOD 8639 WEBSITE" naar 3460 (€ 0,50) !
Aantal keer bekeken 667
Bekijk mijn advertenties klik hier

Beschrijving van het product
Natuurstenen terrastegels geven uw tuin een eigen uitstraling. Doordat de stenen door de natuur gevormd zijn heeft elke vloer zijn eigen structuur en kleurnuance.
Natuurstenen vloeren zijn heel duurzaam. De stenen zelf zijn nauwelijks onderhevig aan slijtage en zijn met de juiste producten prima te onderhouden. Natuurstenen terrastegels komen uit een onuitputtelijke bron en zijn een natuurlijk product. De winning ervan is belange niet zo milieubelastend als kunstmatig gefabriceerde terrastegels.
Uiteraard zijn deze natuurstenen terrastegels ook uitermate geschikt voor het aanleggen van opritten. Zij geven uw tuin, terras of oprit een tijdloos karakter dat zowel bij een moderne als een rustieke of meer klassieke woning past.
Breng een bezoekje aan ons showterrein. U kan er rustig een keuze maken uit de diverse soorten natuurstenen vloertegels. Wij helpen u ook graag verder met het ontwerpen van uw terras of oprit.

SMS "HANDELSAANBOD " naar 3460 (€ 0,50) om uw aanbieding in de top 10 te krijgen !

Handelsaanbod
Het hoogste bod
BOD NAAM DATUM
 
Vraagprijs te hoog? Plaats hier uw bod.
Uw e-mail adres:  
Uw bod: €
 

Stuur deze advertentie door naar een vriend.
Advertentie hoort hier niet thuis? geef het door aan de beheerder
Wilt u een advertentie plaatsen? Klik hier!
Handelsaanbod telt 6440 advertenties

Enkele veiligheids tips!

Reageer als verkoper niet op vragen om u producten op voorhand op te sturen!
Dit kan link zijn. Laat de koper het bij u komen ophalen. Indien de afstand te ver is spreek dan af om elkaar tegemoet te rijden indien men beide hiervoor bereid is! Versturen onder rembours is ook een optie!

Betaal als koper van een artikel nooit op voorhand.
Wilt u toch op voorhand betalen, vraag dan altijd de privégegevens van de verkoper (telnr en adres) zodat u dit kunt natrekken. Maak altijd een afspraak met de verkoper om naar het artikel te gaan kijken en rechtsteeks te kopen ter plaatse, zo weet u dat het artikel in de staat is zoals beschreven en koopt u geen kat in een zak! Op voorhand geld overmaken is altijd op eigen risico! De site handelsaanbod kan nooit aansprakelijk gesteld worden indien er toch iets mis zou lopen!

Deze site gebuiken is altijd op eigen risico!