Aangeboden : Pentax Optio I-10 Wit Vraagprijs 119 Euro
Klik op de foto om hem te vergroten

Gegevens van de aanbieder
Aangeboden door : martinkhoa op 2010-11-26
Woonachtig in : UTRECHT - Utrecht - Nederland
Telefoonnummer : 031231828243
Email aanbieder klik hier
Bezoek website  klik hier
Aantal keer bekeken 732
Bekijk mijn advertenties klik hier

Beschrijving van het product
Uniek ontwerp gebaseerd op een spiegelreflexcamera
Het unieke, in het oog springende ontwerp van de Optio I-10 doet denken aan de geliefde spiegelreflexcamera’s van vroeger en zal zeker een nostalgisch gevoel oproepen bij veel gebruikers. Door het doeltreffend plaatsen van componenten zoals het flitsunit en de luidspreker in het midden boven de lens en door tevens de hoogte van beide zijkanten minimaal te houden, was PENTAX in staat dit op een spiegelreflexcamera gelijkend camerahuis te bouwen met een verhoogd middendeel. Het centrale frontpaneel bezit een fraaie structuur voor een elegante kwaliteitsuitstraling, terwijl alle andere componenten – inclusief het centraal geplaatste objectief en het daarboven geplaatste PENTAX logo – met zorg zijn ontworpen om het beeld van een SLR-camera te versterken.

Handelsaanbod
Het hoogste bod
BOD NAAM DATUM
 
Vraagprijs te hoog? Plaats hier uw bod.
Uw e-mail adres:  
Uw bod: €
 

Stuur deze advertentie door naar een vriend.
Advertentie hoort hier niet thuis? geef het door aan de beheerder
Wilt u een advertentie plaatsen? Klik hier!
Handelsaanbod telt 5203 advertenties

Enkele veiligheids tips!

Reageer als verkoper niet op vragen om u producten op voorhand op te sturen!
Dit kan link zijn. Laat de koper het bij u komen ophalen. Indien de afstand te ver is spreek dan af om elkaar tegemoet te rijden indien men beide hiervoor bereid is! Versturen onder rembours is ook een optie!

Betaal als koper van een artikel nooit op voorhand.
Wilt u toch op voorhand betalen, vraag dan altijd de privégegevens van de verkoper (telnr en adres) zodat u dit kunt natrekken. Maak altijd een afspraak met de verkoper om naar het artikel te gaan kijken en rechtsteeks te kopen ter plaatse, zo weet u dat het artikel in de staat is zoals beschreven en koopt u geen kat in een zak! Op voorhand geld overmaken is altijd op eigen risico! De site handelsaanbod kan nooit aansprakelijk gesteld worden indien er toch iets mis zou lopen!

Deze site gebuiken is altijd op eigen risico!