Wat is Handelsaanbod ?
Handelsaanbod is een site waar u gratis een advertentie kunt plaatsen. U hoeft geen klant van Handelsaanbod te zijn om advertentie te kunnen plaatsen.

Wat voor een advertentie mag er geplaatst worden?
Er mogen alleen nieuwe en tweedehands producten worden aangeboden, alle andere advertenties worden door ons verwijderd.
Er mogen alleen advertenties worden geplaatst die op geen enkele wijze beledigend of illegaal taal gebruik en/of artikelen bevatten, ook mogen er geen artikelen worden aangeboden die in strijd zijn met de Europese wetgeving.Handelsaanbod hecht waarde aan de privacy van gebruikers. Gebruikers van Handelsaanbod die ongevraagd e-mail te versturen, tenzij de e-mail betrekking heeft op de advertentie, worden gezien als spammers en zullen worden aangepakt.Indien het artikel dat wordt aangeboden of gezocht is verkocht/gekocht dan dient u zelf zorg te dragen voor de verwijdering van de advertentie.

Is het moeilijk om een advertentie te plaatsen?
Nee, niet als u de volgende stappen volgt. Klik op "Advertentie toevoegen" en vul het formulier in wat u dan te zien krijgt. Gebruik altijd het een e-mail adres waar u uw eigen e-mail op binnen krijgt. U ontvangt van ons een bevestigings e-mail om de advertentie te activeren. U kunt later altijd uw advertentie wijzigen of een foto toevoegen. Zodra u de advertentie heeft bevestigd is deze direct zichtbaar op onze website Handelsaanbod.

Advertentie wijzigen, verwijderen of een foto toevoegen
Op onze website heeft u de mogelijkheid om een advertentie te wijzigen , verwijderen of een foto toevoegen.
Doormiddel van de door ons verstrekte adveretentie code kunt u uw advertentie wijzigen.

Handelsaanbod in het kort.
Door een trefwoord in te vullen in de zoekmachine zal er een overzicht worden getoond met alle advertenties die aan uw trefwoorden voldoen. Hoe gerichter de trefwoorden hoe gerichter de advertenties zullen zijn.

Waarom mijn e-mail adres?
Om een advertentie te plaatsen moet u een advertentie bevestigen. Dit gebeurt door middel van een bevestigings e-mail deze kunt u alleen als u een geldig e-mail adres op geeft.
Handelsaanbod gaat zorgvuldig met de gegevens van onze gebruikers. Het e-mail adres van iedereen die iets plaatst op handelsaanbod wordt opgeslagen en u ontvangt hierop regelmatig e-mails in verband met de sites. Uitschrijven kan altijd op info@handelsaanbod.be. Hou er rekening mee dat indien u terug iets plaatst uw e-mail adres weer opgeslagen wordt en u dus terug mails van ons zal ontvangen!

Mijn advertentie staat er niet tussen?
Dit kan verschillende oorzaken hebben:

1 : Uw advertentie is nog niet door u bevestigd. wellicht heeft u uw mail nog niet gelezen en heeft u onze e-mail omtrend bevestiging van de advertentie nog niet gelezen.
2 : U kijkt in een andere categorie dan dat u uw advertentie heeft geplaatst.
3 : U heeft uw browser niet ververst. De beste manier om uw browser te verversen is als volgt : Hou de shifttoets ingedrukt terwijl u vervolgens de F5 toets in drukt.

Kan ik achteraf nog een foto toevoegen?
Ja, ook nadat uw advertentie is geplaatst kunt u nog een foto toevoegen bij uw advertentie op Handelsaanbod . Door op "Foto toevoegen" te klikken kunt u met uw advertentie code een foto toevoegen. Deze zal direct zichtbaar zijn bij uw advertentie.

Hoe groot mag mijn foto zijn?
Uw foto mag maximaal 585 x 585 zijn en een bestandsgrootte hebben van 150kb .

Ik heb geen advertentie geplaatst maar ik krijg wel een bevestigins e-mail !
Het kan zijn dat iemand een advertentie plaats en uw e-mail adres gebruikt.
Klik de link om de advertentie te bevestigen in dit geval nooit aan. U heeft dit per ongeluk toch gedaan? Neem dan contact op met de Webmaster ( info@handelsaanbod.be ) en stuur de bevestigings e-mail mee als attachement zodat wij de advertentie kunnen verwijderen.

Iemand heeft mijn telefoonnummer geplaatst?
Neem contact met ons op zodat wij deze advertentie kunnen verwijderen.
U kunt een e-mail versturen naar de Webmaster info@handelsaanbod.be

Wanneer verdwijnt mijn advertentie?
U moet zelf uw advertentie's verwijderen. Indien dit niet wordt gedaan blijft u advertentie 750 dagen op handelsaanbod staan, hierna wordt u advertentie automatisch definitief verwijderd.

Wat kan ik doen met SMS?
Door een SMS te sturen met HANDELSAANBOD <ID> naar 3460 ( 0,50) kan u uw aanbieding in de top 10 krijgen van de categorie en op de hoofdpagina. Als uw artikel bovendien een foto bevat dan zal het ook nog in de fotogallerij bovenaan de pagina komt.

Algemene voorwaarden
- Advertenties met een doorverwijzing naar een concurrerende website zijn niet toegestaan.
- Handelsaanbod is niet verantwoordelijk voor de inhoud van geplaatste advertenties. Ook is Handelsaanbod niet aansprakelijk voor (gevolg) schade die voortkomt uit geplaatste advertenties.
- Deze Algemene Voorwaarden kunnen op ieder moment worden aangepast door Handelsaanbod.
- Bij het plaatsen van uw artikels wordt uw email adres automatisch opgeslagen om u regelmatig een nieuwsbrief toe te kunnen sturen, de email adressen worden niet aan derden doorgegeven enkel die de oude site snapper overgenomen heeft bekomt automatische de advertentie's en e-mail adressen voor de rest staat handelsaanbod hier buiten.
- U kan ten alle tijden uw e-mail adres laten verwijderen uit ons bestand. Mail info@handelsaanbod.be. Hou er wel rekening mee dat dit emailadres iedere keer bij het plaatsen van een advertentie, opnieuw in ons bestand wordt opgenomen. Deze stappen moeten dus iedere keer herhaald worden indien je nooit onze nieuwsbrief wilt ontvangen.
- Het is verplicht een prijs te vermelden voor artikelen of diensten die te koop worden aangeboden.
Wanneer de prijs wordt geboden waaraan de verkoper wil verkopen kan deze contact opnemen met de hoogste bieder via e-mail die bij het bod staat.
Is het artikel al vroeger verkocht dan kan handelsaanbod niet aansprakelijk gesteld worden. Men mag altijd rechtstreeks contact opnemen met de verkoper telefonisch of via e-mail om over de prijs te onderhandelen.
De verkoper beslist zelf als hij op een bod ingaat, alle prijzen die vermeld staan bij het artikel zijn tevens de maximum prijs waaraan verkocht moet worden.
- Het is niet toegestaan artikelen aan te bieden of te zoeken en/of foto's te gebruiken waar copyright of andere eigendomsrechten op rusten. Het is ook niet toegestaan, zonder toestemming, foto's van derden te gebruiken.
- Het is niet toegestaan om gebruikers van Handelsaanbod ongevraagd e-mail te versturen, tenzij de e-mail betrekking heeft op de advertentie. Het is ook niet toegestaan gebruikers toe te voegen aan een elektronische verzendlijst. Voor het melden van spam kunt u een e-mail sturen naar info@handelsaanbod.be.
Forward een copie van de spam e-mails naar ons zodat wij verdere stappen kunnen ondernemen.
Per overtreding wordt een boete aangerekent van 1000. Advertenties met een doorverwijzing naar concurerende websites zijn TE STRENGSTE VERBODEN en zullen ook beboet worden met 1000.